Cartell anunciador de contaminació

El cartell a l’entrada monumental a Manresa pel Pont Vell dóna la benvinguda a la Festa Major 2013 i informa de la contaminació que hi causa Iberpotash. A través de l’arcada del Pont Vell s’entreveuen els cadàvers dels pollancres de la riba i dels plàtans del passeig del Riu morts per la salmorra d’Iberpotash vessada del col·lector. Sota el Pont Vell, l’aigua del riu Cardener està salinitzada pel grandiós runam de residus salins d’Iberpotash de Súria fins als 300-400 mil·ligrams de clorur per litre, tant que l’aigua subministrada a Castellgalí no és legalment potable i ens costa a tots una milionada d’€ cada any extreure la sal del Llobregat a les grans plantes potabilitzadores d’Abrera i de Sant Joan Despí que abasteixen Barcelona i l’àrea metropolitana. Gràcies Iberpotash!. (08.2013)
Esta entrada fue publicada en cartells i pintades, Participació subversiva. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *