‘La seva muntanya, la nostra muntanya’ un documental sobre la contaminació que genera ICL-Iberpotash

Un estudiant manresà retrata les conseqüències per al medi ambient de l’activitat minera al Bages

sevamuntanyaL’estudiant de documental Marc Baylina ha realitzat un treball anomenat “La seva muntanya, la nostra muntanya”, on a través d’entrevistes a diferents experts i activistes explica les conseqüències de la contaminació que genera la muntanya de sal del Cogulló a rius i aqüífers. En el documental s’hi poden escoltar els testimonis de l’activista de Prou Sal, Jep Ribera o d’algunes de les expertes que van intervenir en el judici popular a ICL-Iberpotash celebrat el passat 7 de novembre, com ara el del geòleg Daniel Barbé o la portaveu de la Xarxa per la Nova Cultura de l’Aigua, Annelies Broeckman.

Podeu trobar el documental en el següent enllaç.

Esta entrada fue publicada en Declaracions, Runams Bages. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *