Sègula, lo futur de les Terres de l’Ebre”,

ha estat seleccionada a la Secció Focus Realitzadors Nacionals del

FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA DEL  MEDIAMBIENT  DE BARCELONA, FICMA, http://www.ficma.com (5-10 de novembre).

La preestrena de “Sègula” al FICMA Barcelona serà el dilluns 5 de novembre a la Sala Mompou de la SGAE a les 19:30h (Passeig de Colom, 6).

La Projecció anirà acompanyada de l’actuació en directe de “Los Sirgadors” autors de la banda sonora del film. Entrada lliure

Organitza el FICMA amb la col·laboració de l’ACADÈMIA DEL CINEMA CATALÀ http://www.academiadelcinema.cat/.

Sègula” és una coproducció amb Televisió de Catalunya pel programa “Sense Ficció”, amb el Suport de L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

Esteu tots/es los i les sirgadores convidats a estirar de la “Sègula”,

Mario Pons.

 

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a Sègula, lo futur de les Terres de l’Ebre”,

  1. La preestrena de Sègula coincideix també amb l’estrena europea Watershed una pel·lícula produïda des del Redford Center http://www.redfordcenter.org/ la institució cultural presidida per en Robert Redford i on un dels seus representants estarà en el Festival. Watershed toca de molt aprop un tema similar al que està passant a les Terres de l’Ebre, la reducció de cabdals de sediment i les seves conseqüències al tram final del riu. Aquesta coincidència permetrà a ambdues produccions conèixer-se, intercanviar postures i obrir un debat internacional per crear consciència de la importància d’una bona gestió de l’aigua. La projecció tindrà lloc a l’Institut d’Estudis Nord-americans de Barcelona, el proper 9 de novembre a les 19:30h.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *